- Műhely (te): a főcímen lépsz be. Mindent látsz és mindent szerkeszthetsz.
- Kolléga: a `/kollega` címen. A rá osztott munkákat látja, és tud munkalapot és árajánlatot készíteni. Nem látja az előfizetést és a beállításokat.
- Ügyfél: a `/ugyfel` címen, csak akkor, ha az Ügyfélfiók modul aktív, és meghívót küldtél neki. A saját járműveit és a szerviz-előzményeit látja.
Kilépni a fejléc jobb szélén lévő „Kilépés" gombbal tudsz.
Mindhárom belépéshez UGYANAZ a jelszó-visszaállító levél tartozik, de a jelszavak külön élnek: a kolléga jelszava nem a te jelszavad.