Munkalapozo
Beállítások és adatok

Hogyan mentem le a saját adataimat?

Személyre szabás → Törzsadat-kezelés → Mentés: a teljes műhely-adat egy .zip fájlba, ugyanabban a formátumban, amit a visszaállítás elfogad.

A Személyre szabás → Törzsadat-kezelés dobozban két különböző mentés van:

A mentésben benne vannak az ügyfeleid adatai is — kezeld bizalmasan.

Ha valamiért törlésre kerülne a fiókod, ezzel a mentéssel tudod visszaállítani az adataidat egy új műhelybe.

Kapcsolódó szócikkek

Több a(z) Beállítások és adatok témában

Kipróbálnád?

A Munkalapozó magyar műhelyszoftver autószervizeknek: munkalap, árajánlat, naptár és ügyfélfiók egy rendszerben. A regisztrációhoz nem kell bankkártya.

Kipróbálom   Vissza a tudástárba